View Single Post
Sitat av vidarlo Vis innlegg
Du er klar over at mortalitet ligg på rundt rekna 0.5% så langt? Dvs. 25000 døde om heile befolkinga fekk viruset i Noreg. Og at ting tyder på at ganske mange fleire får seinskader? I tillegg til at mortaliteten antakeleg ville stige, ved at sjukehusa vart overbelasta av tilfeller, om du ikkje innførte tiltak...

Problemet med slike ting er at om tiltaka fungerer etter hensikta, så merker folk lite til sjukdomen. Då framstår tiltaka som overdramatisering - for ting gjekk jo bra.
Vis hele sitatet...
Dengufeber med god medisinsk oppfølging har dødelighet på oppimot 1%. Skal vi utradere mygg eller kanskje evakuere 25%(?) av verdens bebodde landareal? Hvertfall ikke finn på å reis til Thailand/Brasil!

Hvordan kan de leve under slike omstendigheter? Her må man låse seg selv inne og stenge alle vinduer ASAP!

Covid er alvorlig og farlig. Man bør ta forhåndsreglene man føler er nødvendig og regjeringen gjør en god jobb i å informere om dette. Nedlåsning av samfunnet fungerer dessverre hverken økonomisk eller menneskelig.

Milde restriksjoner er etter min mening logisk i første omgang mtp overbelastning av helsevesen. Det har seg dog slik nå at nok folk har forstått alvoret at selv med 0 restriksjoner utenom helsesektor, så ville fortsatt aldri helsevesenet blitt overbelastet.
En stor nok del av befolkningen ønsker å unngå å få Covid, og å unngå det er jævlig enkelt. Bruk munnbind og unngå nærkontakt med andre. Har du et fungerende immunforsvar så vil du da aldri få covid.

Basically noe ala hva Japan gjorde.