View Single Post
ओम नमो नारायण
Dodecha's Avatar
DonorCrew
Ser ikke helt målet ditt, det er ganske klart at tidlig cannabislovgivning kom som en måte å kontrollere utlendinger på, meksikanske og aforamerikanere. Så smører de på med løgner for å rettferdiggjøre lovgivningen.
Skal ikke se bort i fra at noe å redselen rundt "pasifisme" er korrekt, de som vanket i cannabis tolerante miljø hadde ofte alternative tanker rundt nasjonalismen de opplevde rundt seg.
Det mange ikke helt er klar over er hvor mye man ble instruert av staten i Amerika, her i Norge var det litt stas når læreren trilla inn TVn i klasserommet, da der ofte var noe interessant eller en film med kanskje historisk betydning.
I USA fikk de presentert videoer laget av staten som skulle lære de hvordan man oppførte seg i samfunnet, videoer som fortalte deg hvor farlig kontrakultur var, hvordan man skulle date jenter. Jenter ble fortalt hvordan de skulle være husmødre etc etc..

Klart de fleste som så disse filmene tok de med en klype salt, ofte reflekterte ikke filmene de sosioøkonomiske forholdene til mange og de ble avfeid som slags fantasi.

Allikevel er det noe dystopisk og totalitært over å bli fortalt av standardiserte statlig produserte videoer om hvordan man skal påføre og kle seg. Hva som er farlig mot nasjonens ånd og så videre. Land of the free my ass...