View Single Post
Beklager på forhånd om dette er feil underforum å poste dette i!
Jeg savnet et mørkt tema for freak.no og ingen av de som var tilgjengelig i bruker innstillingene falt helt i smak. Så hvorfor ikke lage min egen?

Nå, etter timer med blod, svette og hardt arbeid så presenterer jeg mitt "sjøblå elektriske mørkt tema" for freak.no!

Før:
Etter:
--> Album med flere sammenligninger her <--

Brukere av dette tema opplever positive fordeler som bedre syn, lavere blod trykk, bedre relasjoner med sine nære, økt testosteron og høyere fett forbrenning. Alt du trenger for å ta i bruk dette tema er en utvidelse til nettleseren som lar deg endre på en sides CSS. Jeg legger ved noen linker nedenfor med alternativer for det.

Det er fullt mulig at jeg har oversett noen små detaljer her og der så det er bare å si ifra om det så skal jeg titte på det. Og om du har noen forslag generelt så er det bare å si ifra om det og.

CSS Utvidelse:
Stylus -- Firefox, Chrome og Opera
Osprey -- Chrome

Anbefaler selv Stylus, det er den jeg bruker. Jeg har lagt ved en .json fil som støtter Stylus og med den så er det bare å importere så er den klar til bruk.

Tema linker:
CSS fil -- Om du ikke bruker Stylus eller om du vil endre på den selv
.json for Stylus -- For enkel importering inn i Stylus (last ned filen og importer)
Gitlab repo -- Innholder en README som har litt mer utfyllende informasjon, samt de andre filene

For å ta utnytte av bakgrunns bildet så er man nødt til å endre bakgrunn i Freak til classic / default. Vær obs på at dette temaet ødelegger de andre bakgrunns bildene som man kan velge på Freak! Vil også nevne at bildet som er brukt som bakgrunn er lastet opp på imma.gr så regner med at det burde være oppe så lenge Freak er i operasjon.