View Single Post
Anonym bruker
""
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Trådstarter
Sitat av Cloor Vis innlegg
Bare for du hadde gitt faen i 1000kr så betyr ikke alle andre gjør, å man er allerede kriminell når man bruker narkotiske stoffer..
Tror du virkelig en dealer hadde anmeldt en kunde han fikk bank av?

Kjenner selv en dealer som ble skambanket da han heiv ut en kunde som snakket piss, så etter dealeren ble banket så kom han opp igjen i blokken og slo han mer, dette var ikke snakk om et kjøp engang men sosialt besøk, han selger også prima varer for god pris.
Vis hele sitatet...
Så tøff da buhu 1000 kr verdt å bruke energi på og ja det kan bli anmeldt om man juler opp noen for det er ingen bevis på at karen selger hasj men bevis på at han har fått bank og snuten gir vel faen i hva grunnen er. Det som er vanlig er at det blir mer bråk og hustle ut av det og han oppfordrer bare til at hustlern skal ta mer hevn, rundstjæle kåken hans eller sende folk på han tilbake.

Er man så fattig at man er villig til å potensielt gi noen hjerneskade og bli dømt for uaktsomt drap (ja det skjedde en kompis av meg i forholdsvis uskyldig slosskamp, uheldig treff av slag på feil sted så duden datt og fikk hodeskade av fallet og døde etter noen dager) for en tusenlapp er man patetisk men hvis det er så viktig å leke tøffing så start med noe gangster crime selv da og tjen penger sånn at en tusenlapp ikke er hele årslønna di og krise å miste.
Det er lommerusk men jeg skjønner det svir for en 17 åring uten inntekt men kanskje på tide å få seg en jobb da? Av prinsipp ja det er rasshøl gjort å hustle folk men å ikke sjekke sakene man kjøper er like idiot som å gå fra en pengebunke på bordet mens du går på dass på byen! En lekse som svir men ikke en dritt å få endra på uansett hva man gjør.
Duden her gir ikke spenna igjen og vold utløser vold så vil trådstarter gå rundt å holde på å pisse i buksene de neste åra fordi han har lagd beef med en i den tydeligvis lille byen sin.