Tråd: Xanor dose
View Single Post
Den som bare er der
Trådstarter
228
Sitat av Relevant Vis innlegg
Det er ikke særlig farlig fysisk for kroppen hvis det er snakk om to xanor og et par øl. Begge to hemmer pustesenteret i hjernen, og de vil forsterke hverandre, så større doser kan definitivt være farlig. Den største faren er som du sier å ta dårlige valg.
Vis hele sitatet...

Okei, takker det var egentlig det jeg lurte på ja.Var bare bekreftelse på 0m jeg ikke hadde gjort noe kjempe dumt siden kom innpå diverse artikler på internett om at det er det sterleste benzp MMen formen er fin nå, rusen blir noke forsterket enna mer om litt så beklager på forhånd om jeg ksriver noe dumt på forumet.

Prøver å ta alle forholdsregler om å legge fra meg sosialse medler da det er der den størtste risker for meg cer å skrive noe dumt da jeg har lite sosialt liv ellers, men siden jeg er såpass lite sosial ellers håper jeg det går bra.
fikk bare litt angst i begynnelsen før pillene kicka inn.
Har det vertfall mye finere nå, så takker for svar.

Sre innlegget er utrolig tullet skrevet, men håper dere forstår hva jeg mener, prøve rette på det men føler det bare blir verre

Skal ikke xanor sfjerne angst? dobbeltsjekker alt jeg skrive for å få det til seå bra ut, og har serdeles lite lyst å gå ut å møte folk.

Beklager rablete rotete inlegg, prøver så godt jeg kan å skrive bra hehe

Blitt skikkelig fjern nå, ku drukket 1 øl. Klarte å ringe en eks kollega uten vilje, gjikk heldigvis fint da han er ikke helt streit han heller. K dddddddMerker jeg ikke har angst får å gjøre noe, merkelig fælelse jeg aldri har lkjEnr før pg det er gamsle herlig- Kommer sikkert ti l å skrive litt vrøvel her i løpet av kvelden, så beklager mas, men hvil dere wkal vite at jeg har det fint psykisk og fysisk akkuratt nå, men om jeg finner på å skrive mase piss her må dere ikke finne på å ta det til dere
Sist endret av RavnX; 6. juli 2018 kl. 22:34. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.