View Single Post
Hei! er en ung kar på 20 år som sliter litt akkurat nå. er første gang jeg er på dette forumet og poster her håper dere tar meg imot Må også beklage denne skrivinga min, er ikke så flink å skrive lange tekster.

For ca 2 uker siden så prøvde jeg Flein, det var ca 1g flein jeg fikk og kasta det i meg. Tok litt tid før jeg kjente noe så jeg og kameratene mine bestemte oss for å røyke litt, det var da det smalt skikkelig. da jeg gikk inn i stua att så føltes det ut som at det buzza i hele meg, og jeg var så glemsk at jeg trodde jeg gikk tilbake i tid. vennene mine roet meg ned og ga meg vann. Jeg var veldig humør svingende person i "trippen" som man kaller det. da jeg slappet av og aksepterte at det var symboler og alt annet mulig rart foran meg så bestemte jeg at jeg skulle ligge ned. Og da var det gjort. jeg trodde jeg skulle dø hele tiden. så jeg fighta hele den trippen og var helt ødelagt når det var over. Når jeg kom hjem og sov så merket jeg ingenting dagen etter. Det var en god følelse.

Neste uke. Da bestemte vi oss om å prøve noe som kalles MDMA. den var testet men ikke hundre prosent pure jeg vet ikke hva annet det var i den. Så inn i satans dumt at jeg holder på å hoppe ut av vindu nå bare på grunn at jeg svelgte det pulveret. det tok ca 20 minutter før jeg kjente det buzzet igjen i hele kroppen og vennene mine hjalp meg nå og jeg aksepterte det igjen og det var en kjempe hyggelig natt. røyka litt harsj samtidig som gjorde at jeg faktisk begynte å se veggene puste på seg og andre ting puste på seg. klarte ikke å sove før klokken var 11 neste morgenen.

Nå begynner det som er skikkelig morsomt.. Etter første dagen med MDMA så følte jeg meg litt out of it litt død. men ikke noe mer en det.
Kameraten min kjørte meg hjem til min mor og far som lå og sov å jeg sneik meg opp i min seng. Det jeg ikke viste da var jeg jeg skulle der og da i min egen seng få mitt første Panic Attack. Noe av det vanskeligste je har opplevd og prøve å få kontrollert. klarte å kontrollere det og slappet av igjen men hadde alltid en sånn følelse om at "tripper jeg nå?" er jeg normal?" "jeg må sjekke pulsen min!" etter att jeg hadde sjekket pulsen min så var den unormal lav. nede på 59 og jeg pleier å ha en hvile puls på 80-100. Det var da jeg trodde at det var noe feil med meg. for jeg holdte på å svime av mange ganger, kom i sånne waves på en måte. Måtte faktisk vekke min mor og far for at dem skulle kjøre meg til legen bare fordi at JEG måtte sjekke hjertet mitt. Hjertet mitt var i helt hundre sa dem på legesenteret. og har ikke hatt noe problemer med å svime av noe mer. Måtte også fortelle min mor og far at jeg hadde gjort disse dumme tingene. etter det har jeg egentlig ikke hatt noen problemer med at jeg har vært depressiv eller noe sånt bare et helt annet sjukt problem

Veggen puster noen av små ting puster fortsatt. mest om natten egentlig bare om natten da det er lite lys. eller nå da jeg sitter med laptopen på magen min og skriver denne posten. da jeg fokuserer på ting så kan de krympe eller bli større. og dette fyrte meg opp en gang til da og jeg måtte søke om dette. HPPD. og jeg tenker nå at seriøst? prøvd flein og mdma engang og jeg skal få dette? virkelig? jeg som ikke har kommet meg ordentlig ut i livet engang skal bli dratt ned i helvettet og ikke komme meg ut igjen?!.

Derfor jeg skriver dette her til dere er egentlig bare for min skyld, vil egentlig bare ha unnskyldninger. og håpe at dette kommer til å gå bort.

Jeg lover på mitt hjerte at jeg kommer aldri til å ta mer drugs i hele mitt liv. sitter her nesten på gråten.

Må beklage meg engang til med at jeg skriver som en liten unge. Jeg er rett og slett ikke flink til å skrive sånne lange tekster.

Uansett Tusen Takk vis du har lest dette inlegget håper jeg kan få noen svar.