View Single Post
Jeg ser flere skriver at foreldrene kunne ha reagert i sjokk eller panikk, og bare kommet med tomme trusler. Men TS skriver at selv at det har gått to dager og foreldrene hans sier han har tre dager igjen. De har altså hatt to netter til å tenke over det de har sagt og truet sønnen sin med. Jeg vil bare TS sitt beste. Og at det skjer ofte at foreldre kaster ut barna og skjemmer de ut foran andre folk rettferdiggjør ikke det TS foreldre har truet ham med hvis han ikke flytter. Greit nok at han brøyt en regel i foreldrenes hus, men det går an å se mellom fingrene, og hvis ikke, så kunne han ihvertfall fått mer enn bare 5 dager på seg. Ingen klarer å flytte på 5 dager uten en masse stress. Kanskje han må ta til takke med en liten hybel eller et hotellrom.

Man flytter ikke bare helt impulsivt. Det er noe som må planlegges. TS er i en jævli situasjon pga foreldrene hans ikke vil ha en sjanse. Har de noe oppe i hodet, så må de forstå at han trenger mer enn bare 5 dager på å flytte ut, eller komme med trusler som kan ødelegge både arbeidslivet og ryktet hans.

Og det var en som nevnte at Facebook bare er useriøst og for kids; ja, Facebook er noe jævla useriøst mannsjit hele greia, men det er det største nettstedet der man kan legge ut rykter om andre folk. Voksne folk sitter like mye bak skjermen på Facebook akkurat som unge mennesker.
Sist endret av Mexxy; 6. september 2016 kl. 09:32. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.