View Single Post
Har en del tørket flein i fryseren fra ifjor. Fikk bekreftet at det var riktig sopp i dette forumet.
Har spørsmål vedr inntak (mengde og måte).

Har lest en del interessante artikler om forholdet psilocybin og zen-meditasjon. (og en del paralelle erfaringer som er gjort her)
Det ble gjort et forsøk i Sveits 2013 hvor zen-utøvere inntok moderate mengde psilocybin etter fire dager intensiv meditasjon.
Jeg er selv mangeårig meditasjonsutøver. Har aldri prøvd flein, men ønsker å prøve dette i en slik setting. Zen-meditasjon er en måte å åpne sinnet / være tilstede her og nå i en ikke-diskriminerende / ikke dualistisk erfaring / oppheve skillet mellom en selv og verden.

Mine spørsmål er;
1- hva er en moderat mengde? Målet er ikke en kraftig tripp / rus med heftige visuelle inntrykk etc, men heller for å stimulere til å åpne sinnet / slippe tak i egoet osv. Har hørt at ca 20 sopp er passe for en tripp. Hva kan en moderat mengde være? 10 sopp? Målet er å bruke dette i forbindelse med meditasjon hvor man allerede
er i en åpen, nærværende sinn-tilstand.
2 - hva er den beste måte å innta flein på? Lage te? Er det nok å la soppe trekke i varmt vann som er kokt opp? Eller bør soppen koke en stund sammen med vannet?

På forhånd takk for svar.