View Single Post
DiSaPPoInTeD HoRsE
Cappy's Avatar
934
Her er det omfattende informasjon til de som har spørsmål.

Folk pleier å slappe av i parken, noen drikker øl mens andre er på vannvogna. Ingen får kontrollert hva folk tar av rusmidler, men noter deg at dette ikke er et rustreff og at det ofte kommer unge folk innom. Det viktigste er samtalene og sosialiseringa.

Park og restauranttreff har aldri aldersgrense. Vi har sett folk fra femten til seksti år kommer innom. Alderssnittet ligger nok på rundt tjuetre år. Å estimere oppmøtet er vanskelig, alt fra tre til trettifem personer kan komme. Spontantreff har normalt færre folk enn planlagte treff. De fleste som møter opp har vært på treff tidligere og kjenner hverandre. På hvert treff kommer noen nye innom, de blir alltid inkludert og ønsket velkommen. Det stilles ingen krav til hvor aktiv man er på forumet, alle får lov til å delta. Venner av freaks kan være med, men det er primært et møte for medlemmer. Man kan være så anonym som man sjøl vil, fotografering er normalt ikke lov og blir det tatt bilder må de aldri deles.

Etter hvert pleier freaks å stikke ut på byen eller til en privat leilighet, resten av sosialiseriga fortsetter hele natta. Dagen etterpå slenger man gjerne inn noen kommentarer i tråden om opplevlser eller hvor kult man hadde det, med mindre den fine klokka du hadde forsvinner i en busk på Snarøya og du i tillegg får en drosjeregning på åtte hundre kroner.

Hvis du lurer på hvordan tidligere treff i Oslo har vært kan du sjekke lenkene nedenfor.

Spontantreff på Bar Polar (23.03.16)

Treff på Peppes Pizza (20.02.16)

Treff på Vapiano (17.10.15)

Parktreff i Elgsletta(06.06.15)

Freakfest 2014 (21.06.14)
Sist endret av Cappy; 2. april 2016 kl. 12:32.