View Single Post
NÅ er jeg spent! For min erfaring fra forum tidligere omhandler alt for mange kokker og alt for masse søl. Mennesker med mange forskjellige meninger og mange forskjellige påstander. Greit nok! Jeg søker hvertfall etter noen som faktisk kan om dette, og ikke etter noen med kun antydninger og spekulasjoner. Så er det hvertfall sagt. Men uansett, har du trua på at det du sier hjelper meg på veien, så er det selvfølgelig gull verdt! Så takk på forhånd!

Det jeg trenger hjelp til er OPPSTART AV BEDRIFT, herunder nettbutikk. Jeg har null erfaring, og aner ikke hvor jeg skal starte. Det eneste jeg har er en knakanes god ide, men hverken eget firma eller grossist. Jeg har søkt mye på nett og sett mye forskjellig. Aksjeselskap, Holdingsselskap som morsselskap for datterselskap, delt ansvar og diverse gresk. Så Revisor? Det hørtes dyrt ut for vår oppstart. Så, om du sitter med noen anbefalinger, kontakt meg gjerne. Casen er som følger:

1. Vi er 2 kompisser med en svær firmaide. Primært for nett, men ambisjoner om butikk etterhvert.
2. Vi har ikke 30.000 i egenkapital. Så hvilken selskapsform? Delt ansvar en fordel?
3. Vi har en visjon om å tjene grovt, men det første året vil det ikke være å leve av.
4. Så, når det kommer til nettside. How? Så billig og bra som mulig.
5. Varer, hvor finner jeg billige varer med kvalitet? Eventuelt fabrikk? Kan avsløre såppas at det omhandler klær. Så slike ting som slips, skjorter og sko.