View Single Post
normal's Avatar
Trådstarter
50
Dosto er inne på hvordan organisasjonen er i dag. Vi driver nå i større grad og større grad som en småskala-NGO.


Med dette mener jeg at vi nå er 3-4 fire som ulønnet driver påvirkning på daglig basis. Du nevner at kampen ikke er i hasjmarsjene. Det er greit nok, men å totalt utelukke dem som Dost gjør, det er det ikke grunnlag for å gjøre. Fks ser man ofte en oppblussing av debatten og nye medlemmer i etterkant av demoer og marsjer. Så det så.

Det å be oss ansette Røgeberg er virkelig sent ute. Røgeberg stilte opp gratis som ekspertvitne for Bjørn Dahl sin individuelle prøving av edruelighet ifht førerkort. Han er venn av saken allerede.

Vi legger oss på en streitere enn streitest linje. Det er derfor vi nå begynner å få leger, advokater, professorer og andre høystatus / høyt utdannede yrker på vennelista og som medlemmer. De er villige til å være med og støtte debatten. Mange av utspillene her er langt mer negative til sakens streithet og appell, enn selv det leger og professorer er.

Vi er ikke i 2008 lenger. Verden er på gli. Det er restmateriale fra vanskelighetene for mange år siden man i stor grad ser komme til overflaten her.

At vi skal ha en total utrensking og alle skal i dress er misforstått. Det man prøver å si, er at det skal skje en bevegelse fra negativ ytre venstre, til litt mer spiselig på hele det politiske spektrumet. Det er jeg helt enig. Samtidig skal vi vise respekt for at mange som fremstår litt brokete og nedsnødde har fått livet kraftig berørt av helse og justismyndigheter. Mange i den gruppe dere peker på og sier at er for duste til å være med, er de samme som har fått sitt liv sterkt negativet påvirket av forbudet.
Sist endret av normal; 5. mai 2015 kl. 19:05.