View Single Post
Ekstremt uforsvarlig bruk av stoffet. Hver og en bør ta seg mangfoldige timer lesing/research på stoffer og sørge for at du har en "trip-sitter" (man tripper ikke på X i den forstand) som har erfaring med stoffet og vet hva en forsvarlig dosering av stoffet betyr. Trip-sitter trenger ikke nødvendigvis å være edru for det, men bør være i stand til å ta hånd om deg. Derfor det ofte kalles å være barnepass.

Husk også at du må være forsiktig med å innta høy THC-inneholdig cannabis (da spesielt hasj) da den kan triggere angst og paranoia, selv om det å innta emma vanligvis er regnet som "å safe' trippen".
Om du har hatt en badtrip på et stoff før, og deretter tatt MDMA og det samme stoffet samtidig så vet du hva jeg prater om. MDMA eliminerer angst og paranoia (det er ihvertfall min erfaring med stoffet).
For meg høres det ut som det kompisen din gav deg var en godteposemix med andre stoffer. Halliser med MDMA = something's rotten in denmark.

MDMA er ikke som andre psykedelika (f.eks LSD/Psilocin) hvor du kan dosere høyere og høyere etter hvor stor erfaring du har med stoffet. X har rett og slett en maks grense (varierer veldig fra person til person med tanke på kroppsmasseindeks), og om du da overstiger din maks grense x2, hvilket du gjorde i dette tilfellet, er du nesten garantert å må betale for dine dumheter.

Men det er godt å høre at du tar lærdom av erfaringa.
Så husk til neste gang, ikke dropp så sinnssykt mye på så kort tid. Heller dropp en fallskjerm, vent 40-45 minutter og ta deg en knøtte - middelsstor liner og se hvor det går, begynner du å svette og får feber følelser; ta deg en kaldlunket dusj og gå deg en spasertur (2-3km burde holde i lange baner). Spis banan og annen frukt. Nøyaktig hvorfor får du gjørde research på selv
Dette er tommelregler for hver og en psykonaut.