View Single Post
Sitat av 0xFF Vis innlegg
Hvorfor skal du skru av jammeren når vekterne kommer? Hvorfor ikkje bare la den stå på mens dem er å undersøker alarmen?

Jeg tenker mer i retningen å skape mange potensielle mål samtidig. Ved å lage en liste på forhånd over steder som det gitte vekter selskapet passer på, gjerne steder som ligger litt unna hverandre. Også få med 2-3 andre, slik at dere kan plante 10-14 jammere rimelig samtidig slik at vekter selskapet for mange alarmer på samme tid. Da har dem nok å henge fingrene i, først må dem jo lokalisere disse jammerne og skrudd dem av for at alarmen skal fungere som normalt igjen.

Ved å utløse alarmen et sted flere ganger vil føre til at dem passer ekstra godt på det stedet den kvelden og tiden rett etter på.

Men alarm systemer har som oftest fast-linje forbindelse også. Disse vil nok være litt mer tricky å deaktivere.
Vis hele sitatet...
Det er mulig man kan ha flaks med disse fastlinjene også, for har du fasttelefonnr. så kan du ringe til disse, i mange av tilfellene er det lagt opp slik at alarmen skal prioriteres, men om det er koblet opp slik at telefonen skal prioriteres så vil ikke alarmen komme inn til alarmstasjonen hvis du ringer fasttlf.

Dagens trådløse boligalarmer sender som oftest over GSM-nettverket, med noen unntak.

Det med at vektere bruker tid på å finne jammeren, er veldig sjeldent. De fleste er slurvete i arbeidet og ønsker helst å bli ferdig med rykket sitt.
Blir jammeren liggende der, så varsles det om fast feil der, skrur du av og på jammeren, vil det føre til mistanke om en ustabil linje som igjen vil føre til at vaktselskapet reagerer mildere på en gjentagende alarm.