View Single Post
Sitat av Btyven Vis innlegg
Ville brukt en jammer til nettopp å utløse alarmen. Stå på utsida, slå på GSM-jammeren slik at alarmen går, så når du hører den hyler, går du å gjemmer deg til vekterne kommer å nullstiller den. Gjenta overnevnte 3-5 ganger med 10-15 min mellomrom, og vekterne vil til slutt anta at det er feil på alarmen og slå den av frem til teknikerne kan komme å se på det i morgen, for å slippe flere falske alarmer. Så fort vekterne har slått den av, er det fritt frem - hypotetisk sett
Vis hele sitatet...
Ville ikke gjort dette. Vekterne har strenge rutiner når de sjekker objekter som har utløst alarm, og de vet bygget inn og ut da de som oftest er på stengerunder der hver kveld eller natt. De sjekker hele området, og vet eventuelle gjemmeplasser. TS må i såfall finne en veldig god gjemmeplass som ikke er låst og legge igjen lite spor.

Vaktsentralen? Bygget hvor vekterene på påtropp sitter? Alarmsentralene på objektene sender alarm direkte til driftssentralen (hovedsentralen) som ligger i en eller annen by på Østlandet. Tror det er Tønsberg. De sender alarmen videre til avdelingen i byen gjennom SMS. Du klarer ikke å koble ut dette.

Alt kommer an på hvor i landet du befinner deg. Liten by? I såfall har du bedre tid på deg da det sikkert bare er en eller to på påtropp. Da driter du bare i alarmen, gjør ærendet ditt og kommer deg så raskt som mulig ut av bygget. Som oftest tar det kanskje 10 minutter før vekteren har parkert bilen og ankommet bygget dersom han skynder seg. 15 minutter dersom det er en latsabb som er sikker på at det er falsk alarm (skjer nesten hver natt).

Ta med deg balltre eller noe lignende dersom du trenger lengre tid, men du øker du jo også risikoen. Vekteren kommer ikke til å gjøre noe da de får beskjed om å ikke blande seg inn dersom de møter på en innbruddstyv som potensielt kan være farlig. H*n vil bare observere hvordan du ser ut, hva du gjør og hvor du beveger deg. Her trenger du en bra getaway, siden politiet mest sannsynlig vil bli tilkalt.

Du kan også eventuelt overvåke den lokale vaktsentralen tiden før du skal begå innbruddet. Ser du når det er avtropp og påtropp. Når vekterne er ute på runder osv.
Sist endret av Lacertosus; 25. februar 2015 kl. 00:44.