View Single Post
Sitat av nudo Vis innlegg
Skal man ha laget en side i 2014, forventer jeg at

1) den som gjør designet leverer noe som ser ut som a billion dollar company i PSD, og at
2) den som skal lage funksjonaliteten har full styring på AngularJS eller Ember, D3, SVG, NodeJS/php og postgre, evt mongo, mysql.
Vis hele sitatet...
Det der var da veldig spesielle krav til teknologier du forventer? Mye av dette er gode alternativer, men som ofte aldri blir brukt i det hele tatt av større selskaper ved utvikling av ting for web.

Når man lager en webside er det 3 ting som gjelder:
1: Design - Siden skal være brukervennlig og fange interessen til folk som besøker siden.
2: Teknologien fungerer. Altså at siden er stabil og at kundene får tak i informasjonen dem ønsker uten å måtte vente for lenge. (under dette kommer ting som skalerbarhet).
3: Mulighet for vedlikehold og utvidelse av kildekoden.

Hvilke teknologier man bruker kan sikkert være kult å skryte av til kunden, akkurat som alle andre IT-relaterte buzzwords man kan komme med kan få deg til å virke kul og profesjonell - spesielt mot folk som bare har vært litt innom markedet. Men til syvende og sist har det ingenting å si om siden er skrevet med backbone, AngularJS eller bare ren jQuery. (eller for så vidt, kanskje helt uten JavaScript) så lenge produktet man ender opp med er tilpasset bruksområde, og det er stabilt og fungerer slik det skal.

Valg av teknologi gjør man basert på oppgaven man skal løse, og er ofte ment for å sørge for at man får en rask utviklings-prosess med kode som er veldig vedlikeholdbar. Å bruke ting som backbone og AngularJS er ofte gode valg - men er finnes også alternative metoder som kan fungere akkurat like bra.
Sist endret av etse; 22. juni 2014 kl. 13:11.