View Single Post
Sitat av CH0KE Vis innlegg
Man har ikke eksamen? wtf
Får man studiepoeng? :O
Hva er poenget med å gå der? Annet enn sosialisering.

Virker som flere snakker positivt FØR de skal inn, men i etterkant går de opp for mange hvor bortkastet tiden og pengene er. Det er også en møteplass for alle de usosiale skruene fra nær og fjern. Det er vel kjent at det er en egen type folk som går på FHS. Ikke for å gre alle under èn kam, men er blitt fortalt dette av folk som har gått der selv.
Vis hele sitatet...
Hehe.. Morsomt å lese dette. Jeg gikk på folkehøgskole for 2 år siden, med ca 100 andre elever. Vi hadde en god del møter med folk fra andre folkehøgskoler også.

Det er nøyaktig som hvilken som helst annen skole, alle menneskene er vidt forskjellige og alle går hver sin retning etter skolen er ferdig. Folk i de forskjellige "linjene" kan selvfølgelig danne såkalte "cliques", men vil allikevel være sammensatt av mange forskjellige personlighetstyper. Akkurat som på alle andre skoler..... Leser man om folkehøgskole på Freak er det stort sett snakk om alkohol og weed. Ganske tydelig at det er mye fjortiser på forumet

De som gikk på folkehøgskole i gamle dager, var kanskje litt mer "typete". I gamle dager kostet det kanskje ikke penger heller, man måtte nok jobbe ila. skoleåret på f.eks gårder og jenter/gutter bodde adskilt på egne internat.

For å oppsummere: 1årig leirskole der du kan gjøre hva du vil. (Og da mener jeg ikke gjøre hva du vil i form av sniffe kokain o.l men valgfri aktivtet i form av linjevalg. x_x )

Skal jeg generalisere menneskene jeg møtte der vil jeg si at alle er ålreite, lærerne er som regel veldig kule og de aller fleste har ambisjoner i livet sitt.
Sist endret av ali88; 12. juni 2014 kl. 18:56.