View Single Post
Veldig skummel freak
Frufsa's Avatar
Sitat av phish Vis innlegg
Du skal være rimelig kresen for å synes at 2x vifter på 2-300 RPM (eneste bevegelige deler) bråker. Jeg tror det er mer sannsynlig at du er litt hissig av en eller annen grunn Jeg tok for øvrig høyde for elektronisk støy fra f.eks kondensatorer, men det endrer seg ikke om man bytter vifter eller kjøler... vi snakker om viftene her.

Vel, det får du bare være. TS spør om det er mulig å ha en PC som er "lydløs", og jeg sier at jeg har en PC som er satt opp slik uten å være veldig dyr, og den drar BF4 i 1920x1080 på ultra.

Idle er det to vifter som snurrer på "lydløse" ~300 RPM. Ellers ingen andre mekaniske deler, annet enn en bitteliten pumpe i vannkjøling (den mest hørbare delen, ironisk nok) Det finnes helt sikkert bedre vifter, men jeg bryr meg ikke så mye om temperatur så lenge alt er stabilt og jeg ikke hører PC'en om jeg er en halv meter unna...

Hvordan du klarer å få 2x680 til å yte dårligere enn 1x680 er for meg et mysterium, men du klarer tydeligvis mye rart

http://www.guru3d.com/miraserver/images/2012/gtx680-sli/Untitled-18.png

Merkelig hvordan alle andre ser ut til å få bedre ytelse med 2x680 enn 1x680...

Uansett TS, ja, det er helt fint mulig...

De komponentene du bør vektlegge er hovedkort, skjermkort (GTX 760 er et greit valg, Windforce kjøler greit uten vifter), PSU (Corsair AX760 er mitt stalltips her) og CPU-kjøler (Noctua NH-D15).

Fordelen med AMD er at du får et high-end hovedkort til lavere pris. Intel er dessverre fortsatt bedre, så AMD må kjempe på pris, og selv om selve CPU'en koster det samme vil jeg påstå at du får mer på hovedkortsiden med AMD-chipset...

http://media.bestofmicro.com/Y/V/357655/original/time-to-completion.png

http://www.tomshardware.com/reviews/...w,3328-16.html

Hvis ikke du må telle på kronene eller har sterke prinsipper om å støtte den svakeste part må nok anbefalingen min bli en Intel Core i5, men jeg har klart det "umulige", å gjøre en FX-8350 "lydløs" på idle, så ja, det er fint mulig
Vis hele sitatet...
Tja, nå spiller ikke jeg crysis og battelfield heller, som er typiske spill som drar nytte av sli. Eksempelvis WoW hvor stuttering blei så ekstremt at spillet blei uspillbart. Og som jeg sa istad, ubrkelige drivere er grunnen til at ytelsen gikk til helvete med 2 kort for min del. Masse gamle spill også som får dårligere ytelse med sli kontra uten sli.

Jeg er forøvrig ekstremt kresen når det kommer til støy. Er en grunn til at jeg har montert spikes på kabinettet, har vert igjennom en bunch med vifter, og støtt og stadig eksprimenterer med nye ting for å få ned støyen.

Og når det kommer til gpu kjøler, så hadde jeg valgt dc2 over windforce anny day, selv om dc2 heller ikke er spesielt bra er den bedre en windforce. Forøvrig ikke nødvendig å bytte bios på 760 dc2, kan fint skru av vifta på det med precision x med stock bios.