View Single Post
Sitat av Frufsa Vis innlegg
2 kort yter ikke nødvendig vis bedre en 1, jeg hadde 2x 680 før, men grunnet elendige driver og dårlig sli optimalisering, så fant jeg ut at det blei bedre ytelse med 1 kort i pc'en og et på pulten til å samle støv.

Kjøleren jeg brukte sp120 i et par dager på var NH-L12. Makan til dritt vifter!

og 0dB får du ikke korta til å bli, du vil altid ha elektronisk støy i de, så lyd vil de lage uansett.



Skikkelig viftekontroller varierer fra hva man vil ha det, om man vil ha noe som man bestemmer selv, eller om man lar sw bestemme.

Eller kansje jeg er mer kresen en deg på støy.

Edit: Evnentuelt at du er døv, det er også en mulighet.
Vis hele sitatet...
Du skal være rimelig kresen for å synes at 2x vifter på 2-300 RPM (eneste bevegelige deler) bråker. Jeg tror det er mer sannsynlig at du er litt hissig av en eller annen grunn Jeg tok for øvrig høyde for elektronisk støy fra f.eks kondensatorer, men det endrer seg ikke om man bytter vifter eller kjøler... vi snakker om viftene her.

Vel, det får du bare være. TS spør om det er mulig å ha en PC som er "lydløs", og jeg sier at jeg har en PC som er satt opp slik uten å være veldig dyr, og den drar BF4 i 1920x1080 på ultra.

Idle er det to vifter som snurrer på "lydløse" ~300 RPM. Ellers ingen andre mekaniske deler, annet enn en bitteliten pumpe i vannkjøling (den mest hørbare delen, ironisk nok) Det finnes helt sikkert bedre vifter, men jeg bryr meg ikke så mye om temperatur så lenge alt er stabilt og jeg ikke hører PC'en om jeg er en halv meter unna...

Hvordan du klarer å få 2x680 til å yte dårligere enn 1x680 er for meg et mysterium, men du klarer tydeligvis mye rart

http://www.guru3d.com/miraserver/images/2012/gtx680-sli/Untitled-18.png

Merkelig hvordan alle andre ser ut til å få bedre ytelse med 2x680 enn 1x680...

Uansett TS, ja, det er helt fint mulig...

De komponentene du bør vektlegge er hovedkort, skjermkort (GTX 760 er et greit valg, Windforce kjøler greit uten vifter), PSU (Corsair AX760 er mitt stalltips her) og CPU-kjøler (Noctua NH-D15).

Fordelen med AMD er at du får et high-end hovedkort til lavere pris. Intel er dessverre fortsatt bedre, så AMD må kjempe på pris, og selv om selve CPU'en koster det samme vil jeg påstå at du får mer på hovedkortsiden med AMD-chipset...

http://media.bestofmicro.com/Y/V/357655/original/time-to-completion.png

http://www.tomshardware.com/reviews/...w,3328-16.html

Hvis ikke du må telle på kronene eller har sterke prinsipper om å støtte den svakeste part må nok anbefalingen min bli en Intel Core i5, men jeg har klart det "umulige", å gjøre en FX-8350 "lydløs" på idle, så ja, det er fint mulig
Sist endret av phish; 13. mai 2014 kl. 21:29.