View Single Post
Sitat av Volvox Vis innlegg
Hei dere, håper på litt råd her.

Jeg og dama skal ta MDMA sammen på fredag og det blir første gang for begge. Jeg er litt usikker på dosering. Jeg er en stor kar på 130 kg, ser folk i tråden anbefaler 1,5-2mg pr kg (på første drop?), men synes 260mg høres ut som en veldig stor dose for å være første gang. Hva tror dere? Vil jeg kunne oppnå god effekt på en mindre dose? Tenkte å ta to drops, og er usikker på dose nr. 2 også.

Det andre jeg lurer på er om dere har noen tips til hvordan man best kan forberede seg på selve rusen og opplevelsen. Vi er begge uerarne med rus og har bare røyka litt fra før. Dama er veldig redd for å bli kvalm eller ha en negativ opplevelse, vi frykter litt at hun skal være så nervøs før rusen kicker inn at hun vil ødelegge opplevelsen av den grunn. Hun sliter med moderate depresjoner og er redd for at dette skal bli verre, men slik jeg har forstått vil ikke én gang påvirke dette?

På forhånd takk for svar.
Vis hele sitatet...
260 mg kan være en litt stor dose om du ikke har tatt det før, del opp i 100-150 mg til deg selv, til dama di veit jeg ikke da jeg ikke vet hvor stor/liten hun er. Men jenter tåler somregel mindre enn det gutter gjør.

Det å være nervøs før rusen kicker inn er ganske vanelig for mange.
Men ta et par pils eller noe sånn først for å roe nervene.

Men tilbake til dosering så burde du bare lage noen droppere klare, så om du føler du vil ha mer utover kvelden (noe du nesten garantert vil), så har du det hvertfall klart så du slipper sitte stuke med nye doseringer mens du fremdeles turer.

Går også an å bare lage en liten stripe til hver som man tar mens man venter på at dropperen skal kicke inn.

Og en siste ting, om dere skal røyke mens dere er på, så anbefaler jeg at dere lager et par jointer på forhånd, har knota fælt med det selv på tur, skal mekke en joint, så har jeg plutselig brukt over en time på å lage den fordi alt annet er så mye bedre enn å mekke.

Lykke til på første tur hvertfall

Å lag gjerne en playlist med musikk dere liker på forhånd, da også man fort kan bli distrahert fra små ting som dette. Syntes det er viktig å ha musikk man liker når man turer
Sist endret av KjellFresh; 31. mars 2014 kl. 22:48. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.