View Single Post
Mens det ene landet, staten og det som er etter det andre begynner å legalisere og avkriminalisere privat hasjbruk, være det til medisinsk eller rekreasjon-ell bruk. Er det ikke til å unngå at debatten kommer og går også i norsk media. F.eks. Hva om cannabis, og industriell hamp ikke bare var verdens mest versitile og medisinsk mangfoldige plante. Men også kan egenhendig kurere uten høy kostnad (profitt) og andre helsemessige bivirkninger KREFT (i mange former)? Kan dollar-milliard industrien som er kreft-farma ha noe å si for hvorfor cannabis ble ulovliggjort ut av det blå verden over på 30 tallet?

http://www.youtube.com/results?searc...cumentary&sm=3

Mens Bilderberger og NATO-nisse Erna går bananas over skoleungdom som ikke aksepterer doktrinen... (Stoltenberg, Siv Jensen og alle andre "politikk-kjendiser" er også i samme kategori... Valgfrihet i "demokratiet" er en illusjon)

Kommer vanlige kommune-nivå lokal-politikere ut av buskene for å gi et annet bildet av situasjonen. F.eks på dt.no

" DRAMMEN: Bystyrerepresentanten Leif Auke gikk i helgen ut på Twitter og uttalte at han gjentatte ganger har røyket hasj.

– Mye av det jeg innrømmer ligger tilbake i tid, men det har jo også skjedd i løpet av de siste fem årene. Hvis jeg har lyst til å røyke hasj, er det min sak. Hvis jeg setter meg under kjøkkenvifta med en joint, så er det en privat greie, uttaler Auke til Drammens Tidende.

Politiet har en noe annen oppfatning av saken."
http://www.dt.no/nyheter/politiker-k...king-1.8316584

Bli med i pollen der hvis du vil. Det er sånn som så, alle gjør det, eller har gjort det. Men veldig få liker å snakke om det. Fordi du risikerer å "miste alt" som er du har i storsamfunnet.