View Single Post
Bitcoin på forsiden til vg.no i dag: http://e24.no/lov-og-rett/svenske-kr...andel/22757631

Håpløs artikkel men all PR er god PR, så jaja.

Bergenske bitcoinfrelste vil kanskje ha interesse av en debatt på Kvarteret den 15. februar: http://kvarteret.no/program/2216/hel...a-hap-og-hype/


Sitat av klogger Vis innlegg
Hva tror folk om bitcoin framover? Kursen har rast nedover i det siste. Finnes det noen forhåpninger om at det vil snu, eller er det bare å selge unna asap? Virker som forbud i diverse land spiller en stor rolle. Samtidig har jeg lenge trodd at mulighetene for prisstigning er store siden det finnes så enormt mange muligheter for at diverse nettbutikker og diverse begynner å akseptere bitcoin. Er likevel litt rådvill for øyeblikket. Mulighetene for tilbakeslag er kanskje vel så store.
Vis hele sitatet...

Dette er umulig å si noe om. Det er godt mulig at kursen faller mer og det er godt mulig at den snur. Hvis vi ser langsiktig tror jeg det meget liten sjanse for at prisen aldri kommer til å nå høyere nivåer enn dagens igjen så sånn sett ville det vært dumt å selge. Men hvis man tenker kortsiktig så ville jeg fulgt nøye med hva FBI gjør med sine enorme bitcoinbeslag. De kommer til å selge dem en eller annen gang, og når det skjer kan det ha store konsekvenser for prisen.
Sist endret av Grix; 9. februar 2014 kl. 19:07.