View Single Post
Trådstarter
283
Hei. Tenkte jeg kunne komme med en liten oppdatering.

Har nå vært uten cannabis i to uker nå. Tror jeg har gått i en tung depresjon og har den siste tiden kjent hvordan jeg har det med meg selv. Det er mye tunge og vonde tanker og noen ganger spør jeg meg selv hvorfor jeg gidder det her. Men jeg satser på at dette går av seg litt med tiden, jeg håper inderlig det.
Noen ganger virker det som kjedsomheten tar livet av meg sakte, men sikkert. Er også utrolig rastløs og sliter veldig med å holde fokus.
Var ute i helgen og drakk med noen venner. Jeg storkoset meg helt til noen fortalte en ting som vendte om humøret mitt. Det jeg ble fortalt hadde ingenting med meg å gjøre, men jeg tok det så hardt inn på meg at jeg ble så dårlig humør og dro hjemover. Jeg begynte å gråte og klarte ikke å stoppe. Det stanset vel etter 15-30 min og jeg gikk hjem og la meg etterpå.

Jeg er innforstått med at det er veldig mye underliggende og jeg har tatt kontakt med DPS, så jeg blir vel tildelt en psykolog etter hvert.


Men det er jo selvfølgelig ikke bare negative ting jeg har opplevd de siste ukene. Jeg har fått økt appetitt, blir ganske klar i hodet og har fått en stabil økonomi. Også har jeg fått en bra søvnrytme og sover som regel uforstyrret om natta. Så positive ting skjer ja, det er bare at den jævla depresjonen som er så utrolig tung.

Det var det jeg hadde på hjertet for denne gangen.