View Single Post
ओम नमो नारायण
Dodecha's Avatar
DonorCrew
Jeg mener også at det er mye psykosomatisk inne i bildet her. Trikset blir å kaste seg ut i ting som holder oppmerksomheten borte fra cannabis.

Jeg har røkt jevnlig i 15 år, og mye av den tiden så har jeg minst hatt et par jointer om dagen, forskjellen på meg og det stonerbildet du får av å høre hvor lenge jeg har røkt og at det skjer omtrent daglig, er at jeg er i fast 100% stilling i tillegg til frilansoppdrag jeg tar nå og da, jeg er mer på jobb enn jeg er hjemme i lengre perioder.

Trikset er oppmerksomhet, om jeg bare sitter hjemme er det lett å bli svak for å ringe en bekjent å ordne seg noe.
Men de gangene jeg ikke har hatt et valg, som da jeg har reist langt bort, har jeg klart meg helt fint i flere uker.
Disse ellers kraftige abstinensene som man har i sin komfortable hjemmesone blir bagateller, bakgrunnstøy som bare må kostes unna for det som er den virkelige utfordringa: Å finne seg et hotell, finne mat, bli kjent med byen, planlegge reise videre etc.
Klart, noe svingning i søvnmønsteret samt litt irritasjon må man regne med, men jeg har rett å slett ikke et bedre tips enn å ta det som en mann. Det er en situasjon man selv har brakt seg i og det nytter ikke å synes synd på seg selv.

Klart, du kan jo ikke bare ta en lang reise fordi du har lyst å ta en pause fra cannabis, men mentaliteten kan man oppnå på hjemmebane, man må bare ikke bli for komfortabel (å sette seg hjemme i sofaen og se på film/tv er så forbundet med røyking for min del at det krever mye viljestyrke, er du ute å gjør ting er du distrahert fra å tenke på røyking).
Ta på deg noen prosjekter, en ny hobby, eller trapp opp med jobbsøkingen, dukk opp på NAV og ta alle kurs etc du kan komme over. Sjekk mulighet for sosialisering uten rusbruk, loppemarked etc.