View Single Post
heh. jeg er kristen. jeg orket ikke å lese alt dere skrev. men en ting er sikkert.
jeg har hatt cøliaki fra jeg har vært liten. (hva er cøliaki ? -> http://www.ncf.no/?dokId=12 les) spesielt den delen hvor det står :

KAN CØLIAKI HELBREDES?
Intoleransen overfor gluten er livsvarig, og i den forstand kan en cøliaker ikke bli frisk. Fullstendig symptomfrihet oppnås imidlertid så godt som alltid når gluten fjernes fra kosten. Dette vedvarer så lenge dette spesielle kostholdet opprettholdes. Dersom det startes med glutenfri kost i høy alder, kan virkningen inntre langsommere og være mindre fullstendig.

i mitt siste år på barneskolen var jeg på et møte i min lokale pinsekirke. møtet var rettet mot ungdom og det var en konsert der. det skjedde noen ting som der ble kalt "helbredelser" jeg ble som en vanlig ung gutt redd men alikevel nysgjerrig. jeg ble bedt for av en mann som heter Odd Arve Røed, jeg begynnte først å gråte. jeg var glad på innsiden, men alikevell så gråt jeg. etter en god stund begynte jeg å le. høyt. folk så på meg og jeg klarte ikke å unngå å le. broren min kom bort til meg og denne Odd sto å ba for meg. dette var ganske nytt for meg, men det var alikevel helt utrolig. da skjedde det, det føltes ut som jeg spydde, men ingen ting kom ut. dette gjentok seg selv 3 ganger. etter den tredje gangen var jeg bombesikker. jeg var helbredet! dagen etter spiste jeg en smultring med mel/hvete -> gluten. og ingenting skjedde.

9.mnd gammel og veldig syk, fikk jeg (eller foreldrene mine) vite at jeg hadde cøliaki. jeg var veldig syk. Jeg la om dietten til glutenfritt brød, glutenfrie kaker, glutenfritt hos mc donalds, glutenfritt hos peppes. slik levde jeg til siste året på barneskolen.

legen min har bevis på at jeg har hatt cøliaki. kan helt sikkert scanne den om noen vil se denne.

mange som har hørt denne historien fornekter den til de har bevis og så sier de at det er naturens gang.
Naturens gang eller ikke, jeg ble helbreda, jeg spiser nå så mye gluten jeg vil og jeg har det jeg liker å kalle et personlig liv med jesus der jeg har opplevd en masse. jeg regner med at jeg får mye negative svar på denne posten. men det skjønner jeg. jeg hadde ikke trodd det selv om det var jeg som satt i din data stol. men, jeg for min del bruker ikke jesus som noe unnskjyldning på hverdagsproblemene mine.

amen

Because of Jesus, i've got faith in tomorrow!