View Single Post
Helt enig med deg at statistikken og begrunnelsen for at de forhindrer homofile menn å gi blod begynner å bli meget gammeldags. Dette er klart noe som det burde blitt gjort noe med.

Har forstått det at det er en sjeldenhet å føle seg kvikk, men angående infeksjonsfaren er jeg ikke helt overbevist. Statistikken(e) tar for seg mennesker som kommer inn til sykehuset allerede syk og/eller skadet, dette kan hemme immunforsvaret noe utrolig. Jeg fant en rapport angående infeksjonrisiko og denne omhandler kun fire ulike infeksjoner.
Fire typer infeksjoner medregnes i denne indikatoren: urinveisinfeksjoner, nedre luftveisinfeksjoner, infeksjoner i operasjonssår og blodforgiftninger (septikemier). En pasient kan ha flere typer infeksjoner.
Vis hele sitatet...
Hvorav disse(ifølge deg) kun ville ha vært nedre luftveisinfeksjoner. Nedre luftveisinfeksjoner har en forekomst på ca 1,6-2,0% på landsbasis.

Iogmed at alle som skal gi blod skal være friske og ha vært frisk i en god stund før ligger vi utenfor denne risikosonen(selvklart kan vi bli smittet, men med mindre sannsynlighet).

Hvis du har lyst å unngå smitten fra Haukeland, så har Bergen en fin blodbuss som kan være til hjelp.

Og angående søte sykepleiere, det er iallefall 4-5 søte sykepleiere på Haukeland
Sist endret av MinoDyhes; 18. juni 2013 kl. 21:50. Grunn: søte sykepleiere.