View Single Post
kjedelig streiting
Sitat av Mith Vis innlegg
Nei nei nei, jeg er helt på dine side jeg. Steng grensene og deporter pakket. Hundretusen tiggere er bare fortroppen, jeg tipper de vil prøve å ta over Norge med sine tomme kaffekopper, trekkspillmusikk og krav om å få lov til å sove, gå på do og vaske seg innendørs.
Vis hele sitatet...
Tror du virkelig ikke at det vil komme flere personer dersom vi gir dem husrom, mat og alt som følger med? Plutselig er det heller ikke bare sigøynere lengre dersom vi endrer vår politikk til at det er våres jobb til å ta vare på alle som kommer som turister, og ikke er istand til å ta vare på seg selv. Vi kan jo ikke diskriminere og la det kun være sigøynere som har krav på hjelp heller.

Ellers så er det bare tåpelig å gi disse folka hjelp. Riktignok hjelper en dem der og da, men ser en litt lengre fremover skjønner en at det bare vil føre enda flere folk til samme skjebne, da de ikke lærer at de selv må bosette seg fast, og skape de verdiene de selv trenger for å leve selv.

Vi har allerede gjort en god del av Afrika avhengige av vår såkalte uhjelp. Det er ikke vits å gjøre den samme feilen på nytt.