View Single Post
Veldig skummel freak
Frufsa's Avatar
Sitat av WayGone Vis innlegg
Med "bra", mener du da høy? Vil si at mine mellomtoner og diskanter er MYE bedre enn èn høytaler som skal spille alle frekvensene. Pluss at jeg har to subber på hodet til å ta seg av bassen. Udiskuterbart-
FY FLATE for et bedre lydbilde det blir med fler små i headsettet enn èn stor. Har flere virtueller headsett, ikke engang Logitech sitt G35 kan måle seg i nææærheten engang. MYE bedre surround med flere høytalere plassert i riktig possisjon enn med en, som ikke kan kalles surround i det hele tatt.

Du får jo ikke GOD surround med å sette to høytalere atme tv'n din å leke at du hører lyder bak deg .. just sayin ..
Vis hele sitatet...
Høy lyd har INGENTING med høy lyd å gjøre, men hvsi det er som du sier at mange elementer er bedre en 2, hvorfor er det INGEN hifi headsett med mer en et element pr kanal?
Og forskjellen på å ha 2 elemnter forran deg, en med 2 elementer rett på er at med elemntene rett på kan man virtuelt få surround uten probelm, med eintig instilt høytalere får man forresten surround med stero høytalere forran deg også, altså man kan få surround til med bare til elementer forran også, men surround på 2 elementer i headEtt er nullproblem.
For å sette ting litt på spissen, sennheiser h 380 pro headsettet mitt klarer nesten å gjengi et like korrekt lyd bilde som hifi annlegget mitt(dog med dac og forsterker) og det er annlegg som koster mange gamger mer en headsetta.

Og å sammenlikne lyd og søppelet til logitech er jo bare idioti, og helt feil.
Logitech har i mine øyne aldri har laget et godt lydprodukt, noen sinne, alt jeg har hørt har låtet skikkelig dårlig.

Jeg har ennå tilgodet å høre et headsett som låter bedre en mitt sennheiser hd 380 pro til den prisen!
Og det har også en helt super surround effekt med virtualisering.

Jeg er forresten en person som kan sette meg ned å nyte musikk, så jeg vet å verdsette GOD lyd