View Single Post
Just love it
CLEANweed's Avatar
Trådstarter
146
Sitat av MelkerulleN Vis innlegg
Håper det ordner seg for deg også!

Hun viste på en måte at jeg holdt på med dette før vi ble sammen, men jeg sa gjentatte ganger at jeg skulle slutte. Jeg er en person som står for mitt, og jeg vil egentlig ikke at noen skal styre meg og min levemåte, men en av de største grunnene at jeg vil slutte er fordi jeg brukte vold mot min kjære i det jeg var utrolig fjern. Slik som hun fortalte det : Jeg gjorde deg sint, du såg på meg med et sint blikk og begynte å slå meg i ryggen gjentatte ganger. Når jeg sa stopp så syntes du dette var utrolig gøy og slo hardere.
Jeg viste hva jeg drev på med, men jeg klarte på en måte å ikke kontrollere det, kan på en måte beskrive at rusen tok over. Jeg sa unnskyld, og forklarte det til henne at det var ikke "meg" som slo henne. Jeg sa også at om dette skjer igjen, så vil jeg at hun skal gå fra meg. Jeg liker ikke å slå, hvertfall ikke de jeg er utrolig glad i.
Vis hele sitatet...
Forstår godt at du vil slutte Høres ut som en jævlig opplevelse, både for deg og dama! Håper du klarer og holde deg nykter videre Vi skylder damene våres såpass!