View Single Post
Sitat av Spirituell Vis innlegg
Jeg blir jeg veldig ofte oppgitt når jeg leser kommentarfeltene på enkelte VG-artikler. Det virker som at kommentarfeltet til VG (og dagbladet) er samlingen av norges mest trangsynte og aggressive individer. Det er overhode ingen refleksjon i noen kommentarer, rett og slett bare klaging fra FRPere som sluker til seg alle konspirasjonsteorier og ekstreme påstander. Lenge leve personangrep og konspirasjoner, for de som ikke stemmer FRP er idioter!

Begynte nesten å gråte av den her i går, det er drøyt:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/n...artid=10048773

Ikke så rart at folk med lav utdanning er veldig overrepresentert i FRPs velgermasse og VGs kommentarfelt. Skulle vi tro klagefeltet lever vi i et land som er "verre enn Nord Korea" og styrt av en "maktsyk APekatt" (subtilt ordspill, høyt nivå og interessante diskusjoner... dette er voksne mennesker). Dette fenomenet finner man også på FRPs facebooksider.

Forresten stemmer jeg ikke AP. Jeg er veldig krass når det gjelder FRP, beklager om jeg såret noen.
Vis hele sitatet...
Måten du stigmatiserer og generaliserer på fremstår du ikke akkurat på et høyere nivå selv enn DB og VG kommentarfeltet. Maken til bitterhet som fremstår i det innlegget der har jeg ikke sett på lenge på Freak.