View Single Post
Selv har jeg kun prøvd LSD ved noen få anledninger, og kan prøve å forklare litt hvordan jeg har opplevd det.

Personlig har jeg aldri opplevd særlig nevneverdige visuelle hallusinasjoner utover lett bølging i vegger/gulv. Mens lyder og musikk har vært helt hinsides alt jeg har opplevd noen sinne. Så selv om de visuelle hallusinasjonene ikke har vært så mye å skryte av kan jeg med ganske stor sikkerhet si at det ikke har vært på grunn av "for små" doser.

Noe av det første som har slått meg de gangene jeg har tatt LSD er hvor klare omgivelsene blir. Alle små detaljer rundt en blir med ett verdt å legge merke til, og jeg føler ofte en mye sterkere tilknytning til stedet jeg befinner meg og til personene rundt meg.

Jeg har også opplevd faser der jeg har vært helt innelukket i mitt eget sinn i dype tanker. Som dr.psykologica sa er det befriende å utforske tanker som vanligvis ligger langt inne, utenfor rekkevidde i hverdagen. Å diskutere ideer/tanker med med-trippere er også noe for seg selv, blir nesten litt som en ekstremversjon av stoner-diskusjoner.

Hvordan en trip utarter seg er helt umulig å forutse, men så lenge du er i trygge omgivelser blir det garantert en verdifull opplevelse!