View Single Post
Du trenger ikke breake helt bad, dyrke er lett å lære hvis du er interessert, og hvis du bor litt i avsideliggendes og har et kjellerrom du kan dyrke rundt 12 planter eller hvor mange du får plass til, er jo dette en relativt lett måte å tjene penger på. 10 planter kan helt fint gi en halv kilo pot+ annenhver mnd når du har fått taket på det. Halv kilo pot er fort 50000kr.
Så selger du store kvanta til en du kan stole på, og holder deg helt unna å røyke det, og å selge små mengder.
Vil tro det er en av de greieste måtene å tjene en halv mill ekstra på i året, hvis du er typen som kan holde kjeft til alle om det, og er veldig forsiktig med at ingen skal få mistanke og klarer å leve med å ha det hengende over deg hele tiden at du potensielt kan bli busted og havne i fengsel. Har ikke dyrket selv, men er bare å se rundt på nettet at det ikke er så vanskelig iforhold til hva man får igjen for det. Er jo ugress, vokser som pokker, og så er de vakre i tillegg.
Ingen oppfordring, men heller det enn å rane en bank eller lignende. Er en kriminalitet som ikke skader noen andre enn dealerne som selger dårlig hasj som får en konkurrent de umulig kan slå. En kriminalitetr uten offer med andre ord.