View Single Post
Sitat av ohmyfg Vis innlegg
Dette er ett innlegg som absolutt ikke er konstruktivt:
Men hva feiler det dere?? Dere må være de to største nepene jeg har lest om i hele mitt liv. Herregud dere tar kaka...
Vis hele sitatet...
Jeg synes du kan forklare hvorfor du mener dette? så ille var det ikke, ellers har du aldrig lest om noen ''neper'' før.

Jeg støtter TS 100%. slev om jeg kansje ikke hadde kjørt på han, men heller prøvd og uskadeliggjort han uten og ødelegge bilen mere. Noe jeg tror de fleste hadde gjort.

Jeg merker forresten at mange syns TS er en stor dust osv. som kjørte på han og håper at ditten og datten skjer med han. hva gjør dere i denne tråden? tåler dere ikke og høre at en fyr blir litt skadet?

slik jeg oppfattet historien var det TS som kjørte han og en kompis hjem, men TS ville slippe av han ene et lite stykke unda der han bodde, men han fyren ville at TS skulle kjøre han helt til huset sitt. noe TS da ikke giddet og han klikket da mongo på TS og begynte og ødelegge bilen hans.
(en stund siden jeg leste førstepost men tror det var slik det var.)

så da, hvis dere hadde kjørt en fyr hjem fra fest f.eks, og dere ikke hadde hatt tid/ork til og kjøre han helt hjem, og han hadde blitt sur på deg fordi at han ikke gidder og gå hjem og heller startet og ramponert bilen din. Hva hadde dere gjort? når dere har vert så snill og kjørt han nesten helt hjem uten og ta betalt, og han bare hadde vært utakknemlig og sur.