View Single Post
Sitat av Rectyg0o Vis innlegg
Egen side kommer etter vært, men vil ta tid siden jeg ikke er god med html osv... Men har det som plan for fremtiden

Vil at dere kommer med tilbake melding på selve innholdet også. Er det forståelig det jeg skriver? Er dette noe for de som vil lære seg Photoshop?
Vis hele sitatet...
Høres bra ut!

Hvilken font bruker du? Størrelse?
Jeg synes teskten burde vært litt mørkere og kanskje en smule større, litt irriterende å måtte konsentrere seg for å tyde den lyse teksten.

Jeg ville også prøvd å lagd mer avsnitt på teksten og kanskje kortet litt ned på den. Prøv å være litt mer konkret. Jeg føler jeg ble litt lei av å lese hele teksten får å skjønne hva innlegget handlet om.
Jeg ser du gjentar flere setninger i alle innleggene ("dette er en serie med små veiledninger...."). Trenger du virkelig disse setningene i hvert innlegg? Dette har leseren svært lite interesse av å lese. I såfall bør du heller ha dette plassert en annen plass på nettsiden, f.eks i margene.

Ser også at du bruker en del farger. Her handler det om å velge enten om du vil fremstille nettsiden som diskre og proffesjonell eller mer designmessig og fremtredende, alt handler om hvilken målgruppe du retter den mot.
Personlig ville jeg redusert litt på fargene for å gjøre nettsiden generelt mer brukervennlig på den lesbare fronten. Tenker da spesielt på headeren. Her bruker du både grønn, svart, hvit, og gule farger med gradient overlay.

Har du brukt farge skjema? Det kan være lurt å ta en titt på; http://www.colorcombos.com/

Det er ofte "kult" med to farger i tittelen, men det passer seg som oftest best når man på forhånd har "god plass" til flere farger for å sprite opp nettsiden litt. Synes den svarte delen av tittelen ble litt vanskelig å tyde når du brukte en tydelig gul tekst på første delen som overskygger.
Når man bruker sterke farger som grønn og gul, låser man seg litt også på fargevalget. Da er det vanskelig å bruke andre farger uten at det blir litt upassende og for mye.

Jeg synes reklame-scrolleren rett under headeren er litt for stor, spesiell i høyden. Den går også alt for raskt, noe du sikkert kommer til endre på.
Headeren er også litt for lang i høyden. En god regel er å holde headeren så liten som mulig i høyden så man slipper å scrolle så mye for å komme til innholdet på nettsiden. Scrolling er et stort minus generelt på nettsider. Du kan også gjerne gjøre innholdet litt bredere for å redusere høyden på den.

Trenger du alle share-buttons'ene? Jeg synes det ble kanskje litt for mye.

Alt i alt, synes jeg nettsiden ser grei ut!
Finnes alltid noe som kan gjøres bedre og pirkes på når det gjelder nettsider, alle har hver sin smak

Lykke til!