View Single Post
Trigonoceps occipita
vidarlo's Avatar
Donor
Sitat av Cityofdreams Vis innlegg
Tror nok du har rett, media har veldig mye påvirkningskraft, og media og underholdning generelt er også veldig venstrevridd, som, i fare for å generalisere for mye her, kanskje er litt mer moralsk liberalt og sekulært enn høyresiden? Og ja, den såkalte "likestillingen"... I Norge er jeg sikker på at 70-80% av de som er utro er kvinner. Mens i USA er vel flest menn utro, virker det som...
Vis hele sitatet...
Kvifor trur du media har påvirkningskraft? Er det eit nytt fenomen? Utruskap er vel kjent frå antikken, og har antakeleg eksistert like lenge som mennesker. Kvifor trur du utruskap har noko med religion å gjere? Det førekjem jo en gross i samtlige religioner. Kvifor trur du det har noko med likestilling å gjere? Kvifor trur du det har noko med politisk ståstad å gjere? Kvifor trur du det er flest kvinner som er utru i Noreg, medan du trur det motsette er tilfellet i USA?

For meg ser det ut som du ser et fenomen du misliker, og du prøver å assosiere det med alt anna du misliker (ateister, liberale, likestilling, venstrevridde etc.)