View Single Post
Sitat av lollern Vis innlegg
Jada vargas det er vel dem som prøver det... Han her har vel allerede testa og tatt ett par ganger og tenker å teste det noen ganger til...
Vis hele sitatet...
Svaret mitt var relevant til ditt inlegg.

Aeon_illuminate skrev:

Det er slett ikke gitt at trådstarter vil bruke det etterhvert 1 gang per mnd, så 1 gang per uke, deretter per dag..
Vis hele sitatet...
Du svarte:

Joda aeon_illuminate statistikken sier så.
Vis hele sitatet...
Men uansett: Du mener tydeligvis at det gjør en enorm forskjell at han vil teste noen ganger til. Jeg benekter ikke at det er en forskjell, men den er langt fra så stor som du antyder. 15 % av de som prøver alkohol blir avhengige, men det er jo ikke slik at av de som prøver et par ganger til, så er det >60% som utvikler avhengighet! Det er ingen farmakologisk grunn til å tro at det skal være noe annerledes med amfetamin.

Bare så det er sagt: Dette er ingen oppfordring til TS om å fortsette å teste/bruke amfetamin. Avhengighetsfaren er der (her må du se på personlig historie/familiehistorie med rusmisbruk, hvordan du planlegger å bruke stoffet, og hvordan din livssituasjonen/mentale helse ser ut i i dette øyeblikk), i tillegg til at det er andre farer forbundet med amfetamin. Jeg sier simpelthen at det ikke har noen hensikt å svartmale og lyve om stoffet.