View Single Post
Hei!
Vil med denne tråden vekke oppsikt over hva som egentlig foregår i oslo. Spesielt gjelder dette om natten.

Det jeg har vært vitne til beskriver ingenting det "staten" har forbudt og beskrevevet i tidlig 2010 tallet. Det gjelder spesielt prostituerte i oslo og "drugdealerene" i oslo. jeg og to kompiser gikk en tur fra aker brygge og en tur rundt i gatene nærme karl johan. Det vi opplevde var egentlig urovekkende med tanke på hva staten har brukt penger for å forby og unnagjøre, det har dem dessverre faila helt på. Utrolig nok harvi blitt tilbudt sex hele 5 ganger på veien, det var prostituerte på hver HJØRNE. Dette finner vi urovekkende med tanke på at de har faktisk har satt i store resurser på å "cleane" skippetgata. Alle de prostituerte har flytta seg fra den, da den har vært kjent for å være en portal til sex. De prostituerte har blitt flytta over og tatt de fleste gatene i oslo,spesielt der hvor folk vandrer rundt ofte.

Det jeg vil frem til er at det faktsik IKKE er trygt å vandre rundt oslos mørke gater, vi har blant annet opplevd at en person ble rana foran oss i det vi vandra rundt midt i karl johans gata og vi hjalp han faktisk å få lommeboka tilbake. Det var en hard kamp men til slutt fikk han den tilbake.

Hvordan de opererer er at de ofte er 2 personer eller fler. Den første personen villelder deg til å tro at han er en kompis med deg, mens han andre kommer bak deg og prøver å rappe det du eventuelt har på deg og prøver å ta fra deg det ved å dra henda sine i lomma spesielt da man blir distraktert fra den første personen som jobber med han.


Med andre ord så vil jeg advare personer og vandre rundt i oslo spesielt rundt 22-06 tiden.


Så jeg håper virkelig dere åpner øyene deres opp og ikke går i samme fella. Staten gjør absolutt ikke en dritt med det de har lovet oss, oslo har blitt et møkka sted å være om på natta. Vi må gjøre noe med dette her. Det jeg ikke vet er hvordan vi skal igangsette dette og få flere folk oppmerksomt på dette da jeg ikke vil se flere offre bli rana eller voldtatt for den saks skyld.

Jeg håper denne tråden vil være en "Heads Up" på hva som egentlig skjer når man vandrer, " spesielt " alene i oslos mørke gater.

Jeg beklager eventuelle skrivefeil.