Tråd: Mass Effect 3
View Single Post
Sitat av Parptarf Vis innlegg
Jepp, har tenkt litt mere på den teorien selv.

SPOILER ALERT! Vis spoiler
Bare det at "the Catalyst" vises som den lille gutten fra starten av spillet(og Shepards drømmer) tyder på at han/hun halisunerer.

Kanskje Marauder Shields var en vennlig som prøvde å hjelpe deg ut av "drømmen" rett før du spretter inn i den strålen. Og pga indoctrination ser Shepard han som en marauder.


Jeg skal forundre mere på det selv når jeg kommer dit på min andre gjennomspilling.
Vis hele sitatet...
Tror også at gutten du ser i ventilen i begynnelsen av spillet er et veldig tidlig forsøk på indoctrination. Når anderson kommer tilbake for å hente deg og gutten har tilsynelatende forsvunnet et annet sted kan du høre "stønning" fra en reaper. Det har tidligere vært sagt (står vel kanskje i codexen også?) at personer hvor det har vært forsøk på å indoktrinere så har det hørt en "growling" om det blir avbrutt


SPOILER ALERT! Vis spoiler

Jeg syns drømmene var ganske rare. Om det var et forsøk på å få meg til å bli "lei meg" og tenkte på menneskene på jorden som en slags motivasjon syns jeg det var dårlig gjennomført. Jeg tenker heller at det kanskje er underbevisheten til shepherd som kanskje prøver å advare deg? mtp at gutten muligens var det forsøk på indoktrinering tidligere i spillet.
Sist endret av Zaim; 21. mars 2012 kl. 14:43.