View Single Post
snart vil det ikke nytte å protestere heller "A recent controversial provision in the NDAA act for 2012 has received critical attention because Sections 1021, 1031, 1032 and 1034 allows for the indefinite detention of U.S. citizens."

Ikke senatet eller Obamafraud har opplyst at de vil legge ned veto mot dette lovforslaget. Noe som betyr at occupy bevegelsen snart vil være omme siden militæret kan arrestere deg og holde deg uten noe som helst grunnlag for så lenge de ønsker. Det er vel ikke derfor de fikk oppført f.e.m.a - campene vel? ( er ikke konspiratorisk av meg i det hele tatt men hvordan nyhetsbildet utvikler seg..)

NDAA er noe som har vært enacted de siste 48 år for å spesifisere hva militæret skal bruke cash på. Alle styrkene i afganhistan blir jo sendt hjem nå så. Ville det nye tillegget til NDAA vært slik det er om ikke occupy bevegelsen ble så stor som den ble/er?

http://en.wikipedia.org/wiki/Nationa...scal_Year_2012

http://theopenglobe.org/wiki/US_Sena...one_on_US_soil

hva faen kan man gjøre i grunn? betale regninger, jobbe deg til døde og dø med ræva full av gjeld?

Sitat av caperno Vis innlegg
Ganske morsomt å tenke på at dersom denne loven hadde vært innført for noen år siden, så ville Justin Bieber risikert 5 år i fengsel for å synge andres sanger på youtube
Vis hele sitatet...
Så lenge lovbruddet ikke er over 25 år kan han nok tiltales. Må ikke glemme grådigheten til de store selskapene vettu