View Single Post
Trådstarter
51
Sitat av jalig Vis innlegg
Ikke kom her og tro du kan få siste ordet i denne saken og samtidig blande liberalisme og kvakksalveri isammen.

Individualisme er helt fint det, helt frem til det går utover andre. Slik vi har konstantert i denne tråden vil det potensielt gå utover andre at du går rundt å tror på lekedoktorer.

Derfor er det ikke liberalisme du tror på men heller en pervers form for egoisme hvor alt er greit så lenge du får oppfylt ditt forvridde virkelighetssyn.

Hadde folk fulgt vaksinemotstandernes logikk i alt hadde jorad fortsatt vært flat og gravitasjonen fororsaket av heksekraft. Dere nekter jo å høre på saklige argumenter...

Ta nå for pokker dine vaksiner, du får de av en grunn.
Vis hele sitatet...
Jeg bestemmer selv hva mitt siste ord blir i denne diskusjonen og det blir dette Siden du åpenbart ikke helt vet hva individualisme er så skal jeg forklare det for deg. sistnevnte livsfilosofi vil si at man tar større hensyn til individet enn til fellesskapet. Det du snakker om og står for kalles kollektivisme.

Du har forresten mye sinne knyttet til saken og hvis noen individer velger og ikke vaksinere seg, så må det være greit fordi 75% og over det velger nemlig å gjøre det. Så la oss ikke krangle, men la oss leve i harmoni og bli kvitt din negative energi ^^
Sist endret av jacwah; 22. november 2011 kl. 18:05.