View Single Post
det er som senmord sier, om du vil holde deg slank og vil kutte ut kjøtt fordi du tenker at det bidrar med fettøkning vil jeg heller anbefale deg og holde på kjøttet og kutte ned på karbohydrat kilder som ris, poteter, pasta osv og heller fylle på med cabs fra grønnsaker som du selv vil spise mere av. tanken din er riktig, men jeg syns du velger vekk feil næringsprodukt.

Det er karbohydrater som gir deg energi, og fyller du på mer energi enn det du trenger å bruke vil det lagre seg som underhudsfett. proteiner er musklenes byggesten og hjelper deg og holde en jevn fettforbrenning om du får på regelmessig med proteiner, ca vær 3de time, og kjøtt er jo det jeg vil kalle en hovedkilde til protein sammen med fisk.

synes absolutt ikke du skal velge bort kjøtt om en av meningene dine går på at du lever ett sunnere liv uten kjøtt og at du enklere vil holde fysikken. Om det går mest på at du har meninger om hvordan dyrene blir behandla osv før produkjson får det være deg om det, men uansett så er jo det ideelle rent kjøtt fra frittgående dyr, som lever under naturlige omstendigheter, ikke bare fordi det er det som ville vært det rette, men fordi kvaliteten blir jo mye mye bedre, hvertfall om jeg skal tro hellstrøm