View Single Post
Sitat av DumDiDum Vis innlegg
Nei, som Slashdot også sa; det er idiotisk.

1.Dette blir litt javel. Du synes at absolutt ingen av landene som i løpet av de siste 100-årene som har forsøkt å være kommunistiske, ikke skal telle som kommunistiske fordi de ikke har klart å oppnå de kommunistiske idealene? Hva er igjen da? Et system som absolutt ingen klarer å implementere, men som sikkert hadde fint?

2.Det er veldig mange land rundt omkring i verden som har forsøkt seg på diverse varianter av kommunisme, og de har alle endt opp som diverse varianter av diktatoriske/totalitære. Det burde ringe noen bjeller, og fortelle deg at muligens er noen svakheter ved den ideelle modellen du har valgt deg.


3. Det suverent mest spredde våpenet i u-land starter på "K" og slutter på "alashnikov". Kinesiske våpen begynner å gjøre en sterk inntreden også.

4. De vestlige landene (eller "kapitalistene" som du tydeligvis har valgt å kalle oss) er kun enerådene på den type våpen man typisk ikke finner i u-landene.

5. og fra folk som tydeligvis ikke har tilbragt nok tid i utlandet til å ha virkelighetsnære meninger. Å se med egne øyne funker.
Vis hele sitatet...
1. Nei, det er fordi det blir feil å kalle noe for noe annet.

2. ''som diverse varianter av diktatoriske/totalitære.'' Det er nettop det kommunisme ikke har som mål og derfor ikke korrekt.

3. Hvem er det som kjøper opp de våpnene da? Oligarker eller Staten?

4. USA og Storbrit. støtter diktatorer. http://www.informationclearinghouse....rticle5411.htm

5. Å se med øynene funker, funker derimot enda bedre å kommunisere i utlandet og høre de meningene.
Sist endret av Kommunisten; 19. november 2011 kl. 16:50.