View Single Post
Hei

Som man kan se tydelig her, har det siste århundre med sentralbanker i alle de største land og over 40 år med ren papirpenger ødelagt verdien av kronen og påført verden inkludert Norge en enorm gjeldsbyrde.

Når NOK når 0 i den grafen, vil NOK være helt verdiløs. Hva vil være alternativet ? En global papirpenge valuta som alle keynesianske intellektuelle ønsker ? Resultat vil bli et imperie større enn det amerikanske eller noengang i historien og utvilsomt den verste inflasjon og tyranni noengang.

Eller går vi mot total sosialisme ? Det virker nesten slik. Alle har glemt verdien av ordentlige penger og sparing som fundamentalt til kapital nødvendig for å ha kapitalisme. Sentralbanker styrer hele finans og kapitalmarkedene samtidig som folk kaller dette kapitalisme! Alle ønsker å fortsette dagens moderne velferds og korporativ stat(altså alle ønsker å fortsette å motta ressurser fra staten), selvom sårene er åpne og det pulserer ut blod tydelig(gjeld og pensjonsforpliktelser).

Eller vil vi muligens gå mot et 100 % gullbasert penge & 100 % reserve banksystem ? Jeg håper på det siste, men er skeptisk likevel. Befolkningen ser fortsatt ut til å være helt uvitende på svindelen og faren som står over alle sammen.

Hva er deres tanker ?