View Single Post
Sitat av uaexed Vis innlegg
Sex burde bli bedre undervist om på skolene i fra kanskje 8. klasse. Jeg har enda ikke fått noen skikkelig anna undervsning på skolen enn hvordan man kler en kondom på en penis, that's it. Hvorfor ikke noen info om ulike posisjoner osv? Alt annet skal vi undervisest i, men ikke sex.
Vis hele sitatet...
Sitat av wishb0ne Vis innlegg
Nå er det vel ikke krise at man i tillegg lærer hvordan penis er bygd opp? Skal du gå 10år + på skole så burde hvertfall lære deg hvordan din egen kropp fungerer / er bygd.
Vis hele sitatet...
Er det ikke bare å prøve og faile slik mennesker har gjort i tusener av år før dere? Sex er på langt nært et teoretisk fag, og det er ikke noe man kan lære bort, med mindre man faktisk har sex med vedkommende.

Jeg syns ikke at lærere i grunn skal stå for noe seksualundervisning, det er greit at man lærer anatomi og hvordan kroppen fungerer, penis inn i vagina, men utover det tror jeg ikke lærerne har så mye å tilby. Vil du virkelig sitte å høre på sextips fra en 50-60 år gammel kvinne? På sin tid var ikke sex noe de snakket høyt om en gang. Hva er det dere hadde forventet av en dypere seksualundervisning? Demonstrasjoner, porno på lerettet, air-sex?

Les en bok om temaet. Lærerne er ikke der for å servere deg yoghurt fra Tine. Du blir aldri ferdig utlært, og de første gangene er kleine. Bare bli ferdig med det og få dere noen å pule på. Husk kondom.

Edit: Det hadde jo også vært fryktelig kjedelig om man ikke fikk utforske den verden på egenhånd, uten å ha læreren i bakhodet ^^
Sist endret av kn^tte; 20. september 2011 kl. 11:49.