View Single Post
Trådstarter
567
Sitat av olaPola Vis innlegg
Tror noe av greia med sørgingen er at 9/11 ofrene var uskyldige kontorarbeidere på en standard arbeidsdag.
Det var jo forsovet de 137.000 i afghanistan også da.
Vis hele sitatet...
Helt riktig. Og de 3000 terrorofrene (kondolerer for dem) døde p.g.a. 19 terroristers handling. De 137.000 som har blitt drept i Iraq og Afghanistan er drept p.g.a. at det Amerikanske folk (generalisert av meg, for til slutt så er det jo folket som velger hvem som skal styre landet, og hva agendaen skal være *tror vi*) ønsker hevn over Bin Laden eller hvem de nå mener har skylda i alt dette.

http://en.wikipedia.org/wiki/Interna...in_Afghanistan

Folk flest (verdensbasis) mener at krigen har vært feil, så da blir det jo riktig at skal de 3000 minnes, så bør jo alle de 14x.xxx afghanere/pakistanere som har vært sivile ofre i krigen mot terror nevnes.

De 137.000 som er nevnt i afghanistan og iraq er som sagt sivile borgere, de er hverken soldater for landet, politimenn eller motstandsbevegelser. Forestill deg 1/5 av Oslos befolkning forsvinne bare. Ingen av disse er noe annet innblandet i krigen enn at de tilfeldigvis ble født i det landet/bor der de bor.

Så, skal 1/5 av Oslos befolkning ofres, fordi 3000 mennensker ble drept av en organisasjon (som bare har vokst mer og mer etter at "kampen" mot terror begynte i 2001).