View Single Post
Sitat av DonTomaso Vis innlegg
Dette har Frp forsøkt å bruke som argument i alle år, men det faktum at et flertall av journalister i enkelte aviser står på venstresida har fortsatt ingenting å gjøre med påstanden om at "Frp svertes i media".

Ta det siste utsagnet til Carl I Hagen f.eks, om at politiet og rettsvesenet brukte unødvendig mye tid og ressurser på etterforskninga av terrorangrepet. Dette ble referert i media, og man intervjuet flere personer som uttalte seg svært negativt til utsagnet, inkludert Hagens pertifelle Per Sandberg. Hagens reaksjon på at folks negative holdninger til utsagnet var at "media vrir og vrenger på alt jeg sier".

Frps tolkning av "mediehets" er i praksis at media trykker utsagn fra Frpere. Hvis en avis refererer til et utsagn fra en Frper er det altså mobbing, i følge Frpere.
Vis hele sitatet...
Når en Frp-er gjør noe feil kjøres saken i media uke etter uke etter uke. Særlig i forkant av et valg. Hvis en SV-er gjør noe galt, så blir det toppen ett oppslag om det i avisa, og så er saken over. Her et et eksempel:

En SV veteran ble siktet for hallikvirksomhet. Søker på "SV hallik" på VG. Jeg får ett relavant treff:

http://www.vg.no/sok/?cx=01563451686...g.no%252F#1098

Trond Birkedal filmer gutter nakne i dusjen. Søker på "trond birkedal":

http://www.vg.no/sok/?cx=01563451686...g.no%252F#1182

Hele førstesiden er full av relevant artikler. Kan noen gi meg et eksempel på en politiker fra et hvilket som helst annet parti som har gjort noe galt som ble kjørt like hardt i media som en Frp-politiker som har gjort noe galt?