View Single Post
Sitat av Fritenker Vis innlegg
AP har ganske streng asylpolitikk de også. Mange som stemmer ap går til frp, og vice versa. De høyt oppe i AP tenker over dette. Asylpolitikken til ap blir nok bare enda strengere med årene. Så du kan trygt stemme på de
Vis hele sitatet...
Hvor har du det fra at Norge har en strengt innvandringspolitikk? Er det fordi media sier dette at du tror det? Til opplysning så ligger Norge på europatoppen i innvandring:

http://www.vl.no/samfunn/article124301.zrm

I følge rapporten Statistical overview of asylum applications lodged in Europe and selected non-european countries fra FNs Flyktningkommisær (UNHCR) lå Norge på en 8. plass av 44 land over mottatte asylsøknader (side 7) i 2009. Dvs 10 søknader pr. 1000 innbyggere (side 9).

http://us-cdn.creamermedia.co.za/ass..._4ba7341a9.pdf

Over til Eurostats pressemelding om asylavgjørelser i EU samme år. I 2009 innvilget de 27 EU-landene og fire EØS-land tilsammen 78.820 asylsøknader; Norge sto for 4935 av dem. I rene tall utgjør det en hederlig 9. plass av 31 europeiske land. Regner man antall innvilgede asylsøknader pr. 1000 innbyggere gjør imidlertid Norge et kraftig byks oppover listen og ender på en delt førsteplass med hjertegode Sverige.

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/cac...2010-AP-EN.PDF

Sitat av DonTomaso Vis innlegg
Har du noen eksempler på at journalister sverter Frp?
Vis hele sitatet...
Er det noen tvil egentlig? Er jo ganske tydelig at media i Norge er sterkt venstrevridd.

Journalistenes partisympatier har endret seg lite gjennom ti år. Hvis journalistene fikk bestemme, ville Ap, SV og Rødt hatt 120 representanter av 169 representanter på Stortinget i dag.

Frp ville ikke fått en eneste representant. Slik var det også for ti år siden.


http://www.nrk.no/nyheter/1.6598477

Er det flere enn meg som mener at dette er et demokratisk problem?