View Single Post
Sitat av Eplebit Vis innlegg
Dette får meg til å lure på hvorfor folk har så lyst å slippe unna?
Er det spesielle grunner, eller er det rett og slett latskap?
Vis hele sitatet...
Latskap? Jeg skjønner godt at mange mennesker ikke vil bruke ett år av livet sitt for å leke krig i skogen.

Kan også tenke meg det at Internett har en del av skylden. Internett gjør folk opplyste og smarte. Og folk starter å skjønne at militæret er en dum ting, og hvis alle land bare driter i det, er mange konflikter løst, og penger spart, som kunne vært brukt på noe mye mer fornuftig, som feks skoler i Afrika.

Sitat av Eplebit Vis innlegg
Personlig har eg blitt innkalt til Hans Majestet Kongens Garde og har innrykk 3. oktober i år. Eg gleder meg til dette, og ser fram til et innholdsrikt og spennende år med mange utfordringer, samt å møte mange nye mennesker. Samtidig syntes eg at det er en ære å bli kalt inn til tjeneste. Føler at det vekker patrioten i meg, og at eg gjør noe godt for fedrelandet.

Kjør debatt!
Vis hele sitatet...
Hans Majestet Kongens Garde? Wow, så fantastisk, din oppgave er da og beskytte en Konge, som ikke engang har gjort seg fortjent til stillingen sin, som ble født Konge. Litt av ære!

Utfordringer? Du skal mest sannsynlig vanske gulv ett helt år, bli kjeftet på av dustete sersjanter, løpe rundt i skogen uten mat og søvn og smugrunke.

Jeg har forresten vært i militæret selv, totalt bortkastet år. Havnet sammen med en gjeng trailersjåfører i maskinkompaniet. Men den største drittsekk sersjanten i hele forsvaret. Han ble nesten kastet ut. Han gå oss omvask i 9/10 tilfeller, og omvask på omvasken i 5/10 tilfeller.


Jeg anbefaler deg til å finne på noe mer fornuftig enn forsvaret. Dra til utlandet i år, flytt til Afrika med en hjelpeorganisasjon og hjelp fattige mennesker!