Tråd: Tvangstanker
View Single Post
JA det har jeg ! Og det er helt forjævli !

Jeg må gjøre ting flere ganger hvis ikke så betyr det ulykke.
Skal gi deg noen eksempler:

Tenker jeg på en ting når jeg legger meg ned i senga, og den tingen er f.eks. "Jeg får sparken" så må jeg legge meg ned på nytt. Og sånn kan jeg holde på i en halv time, før jeg får lagt meg.

Hender når jeg er ute å kjører også at hvis jeg ikke får vridd rattet til begge sider uten å stoppe opp så må jeg gjøre deg igjen og igjen.

Når jeg skal ta på meg en jakke f.eks. og den kommer inntil LÅRET mitt så betyr det ulykke. Da må jeg ta den av igjen og ta den på uten at den toucher låret mitt. Leggen er godkjent.

Hender også at jeg må sette meg ned flere ganger fordi jeg tenkte på noe som ikke er positivt når jeg satt meg. Da må jeg reise meg og sette meg ned mens jeg tenker på noe positivt.

Skal jeg ta opp en ting fra gulvet kommer hjernen min fram med sånne idiotiske regler som at hvis du kommer nær gulvet eller noe som helst rundt tingen så betyr det ulykke. Da må jeg jo ta opp den tingen uten å komme nær noe og det går til tider søren ikke hvor mye jeg prøver !

Det værste av alt er når det gjelder trappa ! Fy faen å mange ganger jeg har løpt opp og ned den pga at på det siste trinnet har jeg tenkt "Jeg får sparken \ verden går under (Selvom jeg ikke trur noe på sånt)" osv.

Det å ta på kun det høyre øyet betyr også ulykke. Da må jeg også ta på det venstre for det betyr lykke.

Så hvis du hadde sett meg komme hjem så hadde du sett jeg hadde kjørt utrolig rart når jeg kjørte inn i gården, jeg hadde løpt opp og ned trappa 4-5 ganger før jeg så skal sette meg ned 4-5 ganger etter hverandre.



Det er mange flere eksempler jeg kunne gitt dere.
Jeg blir GAL av det her ! Jeg orker snart ikke mere. Det er helt forjævli å ha det sånn !

Noen måte å bli kvitt det?
Sist endret av Ruudi; 21. mai 2011 kl. 13:59.