View Single Post
Dette er i teorien en god ide på Mexico grensa til USA da de har satt opp gjerder og patruljer overalt samt at det de kaster med katapulten er tørket plantemateriale som tåler en støyt ved landing og kan pakkes veldig kompakt før du når maks vekten for katapulten, de var dessverre ikke smarte nok til å regne med overvåknings kameraer og infrarøde nattkikkerter men ideen var god i seg selv.

Men og benytte denne ideen mellom Norge-Sverige er jo bare komplett idioti, artig ide men helt håpløst upraktisk...

Skaff den en firehjuling med henger og rigg henger og firehjuling opp med traktor slanger eller lignende med en hurtig ventil og et par gassbeholdere slik at disse kan blåses opp og tømmes fort.
Gå så til anskaffelse av den minste båt motoren du kan finne, eventuelt spandere litt mer på en stillegående elektrisk en og rigg denne fast på firehjuligen så kan du ganske enkelt kjøre frem til elva på begge sider og putre rolig over.
En bedre ide er selvfølgelig og bare velge seg en overgang et sted det ikke er elv, men men...

Om dette ville vørt økonomisk lønnsomt derimot har jeg ingen formening om, har du stor nok kundebase så kanskje men da øker selvfølgelig risikoen og muligheten for å bli overvåket.
Sist endret av wolty; 10. februar 2011 kl. 11:52. Grunn: tillegg