View Single Post
Sitat av fetter Vis innlegg
Hva de er i ferd med å innføre i england er da hoppende likegyldig.. vi diskuterer det nye DLD idag, så får vi diskutere et evt. nytt og uakseptabelt direktiv i fremtiden om dette skulle bli lagt frem.
Vis hele sitatet...
Det er ikke ligegyldig. Det viser at DLD nå blir endret i England, samtidig som at man nå også i EU ser på muligheten til å utvide direktivet til å også inneholde innholdsdata.

Dersom vi innfører DLD i Norge, så er det bare ett spørsmål om tid før dette skjer nettopp her også, ikke hvis, fordi det vil skjer her også! Når DLD først er innført, så vil det bli enklere å få innført endringer som ytterligere styrker overvåkningen av borgerne. Slik som vi nå ser i EU.

Vil vi virkelig akseptere dette? I tillegg så skal jo all data lagres ukryptert, og muligens i øst-europa. Hva med sikkerheten våres? Hvem beskytter våre data mot lekkasjer, og hvordan kan man klare dette, når ikke en gang Pentagon klarer å holde sine dokumenter hemmelig? Hva med manipulasjon? All data lagres jo elektronisk, så da kan man jo bruke denne dataen til å inkriminere helt uskyldige mennesker ved å gjøre noen endringer i deres loggede data.

Vi har nok ingenting å frykte med dagens regjering, men det er tross alt kun 70 år siden NS og Quisling styrte Norge. Vi kan jo selv tenke oss hvordan disse dataene hadde blitt brukt der og da. Hvem sier at vi ikke kan ende opp med en slik regjering igjen?